Kees Vroonhof

Raadslid

Ik ben Kees Vroonhof en Wijk aan Zeeër vanaf mijn kleutertijd. Ik heb vele jaren als bibliothecaris in openbare bibliotheken gewerkt en ben nu, omdat ik ons historisch erfgoed van groot belang vind, de bibliothecaris van Museum Kennemerland.

Wijk aan Zee is beslist geen gewone wijk van Beverwijk maar een dorp met zeer betrokken inwoners die meer betrokken moeten worden bij de inrichting van hun leefomgeving.
Ik wil de kleinschaligheid van de familiebadplaats, het aantrekkelijke van het uiterst waardevolle zeedorpenlandschap en een vrij en publiek vriendelijk familiestrand behouden en juist versterken.

Er is ruimte voor kleinschalige woningbouw passend bij de behoefte van Wijk aan Zeeërs waarbij geen uitbreiding meer van het woninggebruik van tijdelijke werknemers wordt geaccepteerd en zo mogelijk moet dit worden afgebouwd.

Culturele activiteiten maken Wijk aan Zee bijzonder. Deze maken Wijk aan Zee aantrekkelijk voor toeristen en dagjesmensen. Ik zal mij inzetten om juist deze publiekstrekkers te ondersteunen en te faciliteren.