jij? De politiek in!

Honderden raadsleden maken dag in, dag uit werk van de verandering waar GroenLinks voor staat.
Zij zijn dé lokale gezichten van GroenLinks en maken onze idealen waar in de praktijk.
Wil jij graag meer doen voor GroenLinks en denk jij er wel eens over om raadslid te worden? 
Meld je dan aan voor deze middag op zaterdag 17 juni vol met workshops en interviews. Want de gemeenteraadsverkiezingen komen snel dichterbij!

Doe mee aan de workshop debatteren, luister en praat mee tijdens één van van de interviews met ervaren raadsleden en maak kennis met onze campagneleider, Wijnand Duyvendak.

De middag vol workshops en interviews vind plaats op het Landelijk Bureau van GroenLinks. Het is een inloopmiddag, dus je hoeft niet stipt om 13.00 uur aanwezig te zijn. De meeste workshops worden op meerdere momenten in de middag gegeven. Meld je direct aan, dan ontvang je van ons vooraf de laatste informatie in je mailbox.

Datum: zaterdag 17 juni
Locatie: Landelijk Bureau, Oudegracht 312, Utrecht (Google Maps).
Inloop: tussen 13.00 uur & 17.00 uur.

Let op: In verband met de Canal Pride in Utrecht, is het vermoedelijk heel druk in de binnenstad van Utrecht. Check vooraf even de beste route naar het Landelijk Bureau.
Programma

Er is een doorlopend programma met workshops, interviews en volop ruimte om andere (aspirant) raadsleden te leren kennen.

Workshops & Interviews
Wijnand Duyvendak over nieuwe raadsleden
Workshop: debatteren in de raad
Workshop: de kernboodschap
Interview: met de kennis van nu
Workshop: in de media
Interview: de kandidatencommissie
Interview: profilering als raadslid
In de wandelgangen

Naast alle workshops & interviews is er de mogelijkheid om te speeddaten met raadsleden en scouts van GroenLinks. Stel ze al je vragen over hun werk, de lusten en de lasten en wat het precies betekent om een raadslid voor GroenLinks te zijn. Samen kun je tijdens een speeddate weer een stapje verder komen in jouw ontdekkingstocht.
Meer informatie

Kun je niet wachten tot 17 juni? Lees hier het interview met Huri Sahin, fractievoorzitter voor GroenLinks in Zuid-Holland. Zoek je meer algemene informatie over het raadslidmaatschap? Neem hier dan eens een kijkje.