Uitreiking Groene Lintjes 2017!

Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Bij uitstek een goed moment om de meest duurzame en groene initiatieven in de gemeenten Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk/Wijk aan Zee in het zonnetje te zetten. Daarom organiseren GroenLinks Heemskerk en Beverwijk weer de uitreiking van de Groene Lintjes.

Dit jaar worden er vier Groene Lintjes uitgereikt.

GroenLinks wil met de uitreiking van groene lintjes de onderwerpen milieu en duurzaamheid op een positieve manier in het nieuws brengen. De uitreiking is dit jaar op zaterdag 3 juni 14:00 uur bij Museum Kennemerland.
Tijdens een bijeenkomst in een informele sfeer, die tot ongeveer tot 15.30 uur duurt, zullen de onderscheidingen worden toegelicht en uitgereikt door GroenLinks 2e Kamerlid Suzanne Kröger.

Blijk van waardering

Het Groene Lintje is een blijk van waardering voor inwoners, organisaties en (kleine) bedrijven die actief bijdragen aan een duurzaam en groen Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk of Wijk aan Zee.

In 2016 ontvingen o.a. de vrijwilligers van de kasteeltuin Assumburg, Beek als Bron en St. Vergroot de hoop het befaamde Groene Lintje. Dit jaar reiken wij dit lintje alweer voor de tiende maal uit!