Wie verdient er volgens jou dit jaar een Groen Lintje?

Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Bij uitstek een goed moment om de meest duurzame en groene initiatieven in de gemeenten Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk/Wijk aan Zee in het zonnetje te zetten. Daarom organiseren GroenLinks Heemskerk en Beverwijk weer gezamenlijk de uitreiking van de Groene Lintjes.

GroenLinks wil met de uitreiking van groene lintjes de onderwerpen milieu en duurzaamheid op een positieve manier in het nieuws brengen. De uitreiking is dit jaar op zaterdag 3 juni.

Blijk van waardering

Het Groene Lintje is een blijk van waardering voor inwoners, organisaties en (kleine) bedrijven die actief bijdragen aan een duurzaam en groen Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk of Wijk aan Zee.

In 2016 ontvingen o.a. de vrijwilligers van de kasteeltuin Assumburg, Beek als Bron en St. Vergroot de hoop het befaamde Groene Lintje. Dit jaar reiken wij dit lintje alweer voor de tiende maal uit!
Ja ja voor de tiende keer. En daarom willen we speciaal voor dit feit een Groen Superlintje uitreiken, naast de gewone. Dat moet iemand zijn die zich de afgelopen jaren meer dan buitengewoon heeft ingezet voor milieu en duurzaamheid. Dus wie verdient er zo een Superlintje volgens jou?
 
Nomineer duurzame en groen initiatieven
Iedereen kan duurzame en groene initiatieven nomineren voor een Groen Lintje en het Groene Superlintje. Dit kan door uiterlijk 22 mei 2017 een mail met een korte motivatie te sturen naar info@groenlinksbeverwijk.nl
Op zaterdag 3 juni worden onder de aangemelde initiatieven de Groene Lintjes uitgereikt. De inzendingen worden beoordeeld op diverse criteria.
Bijvoorbeeld of het initiatief vernieuwend is voor Heemskerk en/of Beverwijk en of het anderen inspireert om mee te doen aan een duurzaam en groen Heemskerk en Beverwijk.